tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tarvitaanko puuseppää?

Komiaa koulutusta!

Vanha sanonta Puuseppää aina tarvitaan on voinut tuntua aikansa eläneeltä, jos miettii esimerkiksi huonekalujen halpatuontia tai betonirakentamista. Puun käyttö voi olla kuitenkin uuden nousukauden alussa. Puurakentaminen on kirjattu hallitusohjelmaankin painopisteeksi ja etenkin kaluste- ja puusepänrakennusteollisuudessa menee monella yrityksellä mainiosti. Puusta tehdään kalusteita, sisustuselementtejä ja kokonaisia taloja!

Puuseppiä ja alan koulutusta tarvitaan edelleen, sillä ammattitaito ja moniosaaminen ovat avainsanoja menestykseen. Aikuiskoulutus- ja teknologiakeskus TEAK on kouluttanut puuseppiä, verhoilijoita ja pintakäsittelijöitä jo reilun puoli vuosisataa ja tekee sitä edelleen. Näiden perinteisten ammattien rinnalle on tullut lukuisia uusia, joissa teknologia on oleellisessa roolissa.

Teollisuudessa tarvitaan robotiikan osaajia, cnc-koneenkäyttäjiä ja cad-suunnittelijoita. Ala onkin käsinkosketeltava sekoitus käden taitoja ja uutta tekniikkaa. Pohjanmaalla on puusepän taitoa arvostettu ja se tulee näkymään myös Häjyissä piroissa!

Koulutus esittäytyy Senaatintorilla omalla Komiaa koulutusta -teltallaan, joka löytyy torin keskeltä. Tule vetämään hihasta ja kysymään mitä koulutusmahdollisuuksia on Etelä-Pohjanmaalla. Voit yllättyä positiivisesti!

Tiina Rantakoski
Markkinointipäällikkö
TEAK, Teuva

www.teakoy.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti